Проведення електронних торгів на природній газ та нафтопродукти

Сучасна ситуація на ринку енергетичних ресурсів є досить складною. Одна з причин, чому це сталося – монополізація ринку, що не дозволяє меншим компаніям займатися видобутком та продажом енергетичних ресурсів. 

Українська енергетична біржа (УЕБ) – це один з найбільш відомих та перевірених майданчиків, де завжди можна знайти актуальну інформацію про останні котирування та ознайомитися з основними відомостями про енергетичну сферу країни .

Користуючись котируваннями Української енергетично біржі, ви можете чітко прослідковувати ,в яку сторону змінюється ситуація на ринку й які можливі зміни дуду відбуватися самим найближчим часом.

Що потрібно знати формування цін?!

Почати варто з того, що дуже багато залежить від міністерства Економіки країни. Окрім цього, досить велике значення на формування українських цін мають європейські котирування, що дійсно впливають безпосередньо на ситуацію в Україні.

Що стосується розрахунку точної вартості природнього газу, то тут можна брати до уваги відразу декілька важливих показників:

  • Попередня ціна, прописана в у відповідному договорі;
  • Офіційний курс НБУ на гривню відносно долара;
  • Значення на європейських біржах та врахування ситуації з котируваннями на українському ринку.

Всі ці моменти є важливими і їх варто брати до уваги. Те ж саме стосується і нафтових продуктів. Ви можете перейти за посиланням https://www.ueex.com.ua/rus/auctions/gas-cost-calculator і дізнатися багато інформації стосовно формули, відносно якої і проходить формування показників.

Варто зазначити, що система визначення котирувань на електронному майданчику —  це дуже зручний інструмент, що надає змогу швидко дізнатися про те, що відбувається з енергетичними ресурсами в країні на конкретний момент.

При цьому, варто обирати саме перевірений майданчик, інформації в якому можна точно довіряти. До числа таких можна сміливо віднести УЕБ, де у кожного учасника є змога отримати доступ до всієї публічної інформації.

Окрім інформативності, сайт є максимально зручним, що дозволяє дуже швидко розібратися в тому, як ним краще користуватися. Якщо ж якісь питання і виникають, то в їх вирішенні можуть допомогти оператори, які працюють в цілодобовому режимі й консультують людей по самим різним питанням.